Cool Stuff

Cum trebuia de fapt să se termine „Lucifer”? Imaginile șterse de la finalul serialului

Serialul „Lucifer” s-a terminat, dar nu și surprizele!

Vom începe prin a spune că dacă nu ai urmărit încă sezonul 6 din „Lucifer”, nu e indicat să citești mai departe. SPOILER ALERT!

Ultimul sezon din „Lucifer” a fost lansat vinerea trecută, iar asta l-a adus din nou printre cele mai urmărite seriale de pe Netflix. Cum se întâmplă mereu, finalul i-a împărțit pe fani în două categorii: cei care cred că a fost perfect și cei care și-ar fi dorit ca Lucifer și Chloe să-și petreacă toată viața împreună. Inclusiv cea de aici, de pe pământ.

Noi credem că a fost fix ceea ce avea nevoie serialul. Fiecare personaj a avut parte de propriul final și a primit ceea ce „își dorea cu adevărat”. Dan a ajuns în Rai, Maze și-a găsit liniștea alături de Eve, Amanadiel s-a întors în Orașul de Argint, conducându-l, Chloe nu a renunțat la cine este ea de fapt, iar Lucifer și-a găsit adevărata chemare, înapoi în Iad.

Deși show-ul s-a încheiat exact cum și-au dorit producătorii Joe Henderson și Ildy Modrovich – cu Lucifer reabilitând suflete condamnate în Iad – se pare că secvența finală a fost de fapt eliminată.

Acum, unul dintre aceștia a publicat imaginile pe contul său de Instagram și astfel, am aflat că mai exista o scurtă continuare. În varianta extinsă, Chloe și Lucifer fac împreună terapie cu sufletele damnate.

Iată imaginile, în premieră, neprelucrate, chiar de la filmări.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.