Foarte BUNĂ Dimineața!

S-au încins spiritele la matinal! Cum i-a descris Alexandra Stan pe Andrei, Ionuț și Ana?

Alexandra Stan a trecut pe la matinal și ne-a urat „Foarte BUNĂ dimineața!” cu Andrei, Ionuț și Ana.

Primul matinal din acest sezon a început așa cum se cuvine – cu un mare party, fix de la prima oră! 14 artiști ne-au trecut pragul, au cântat live și v-au urat „Foarte BUNĂ dimineața!”.

Andrei, Ionuț și Ana au depănat amintiri, i-au luat la întrebări și am aflat o mulțime de lucruri noi! Alexandra Stan a trecut și ea pe la noi – pentru ultima dată, ar spune unii – pentru că a încis spiritele cu declarațiile ei.

Întrebată de Ionuț cum i-ar descrie pe cei trei matinali ai nostri, ea a răspuns sincer. „Frumoasă, zâmbăreață, simpatică, ce să zic? Tot ce nu sunteți voi”, a spus aceasta despre Ana.

„Când mă uit la fața lui mă gândesc numai la cartofi prăjiți, acadele, prostii”, a mai adăugat în descrierea lui Andrei, iar lui Ionuț i-a declarat scurt: „Ești foarte simpatic”. Cam așa ne-am distrat la primul matinal „Foarte BUNĂ dimineața! cu Andrei, Ionuț și Ana” și invitații lor.

Alexandra nu a plecat fără să ne cânte și a interpretat în premieră noua ei piesă, „Come Into My World”, în colaborare cu NERVO.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.