Kiss Music News

Nu se mai ascund! Adele, prima fotografie alături de noul ei iubit

Adele a publicat prima imagine în care apare alături de Rich Paul.

Era și timpul! Adele a publicat prima fotografie în care apare alături de iubitul ei, Rich Paul. Cei doi au participat împreună la un eveniment și nu s-au mai ascuns.

Ei au confirmat relaţia în august, după ce au fost surprinşi luând cina. De asemenea, au mai fost văzuţi împreună şi în luna iulie, atunci când au participat la finala NBA și au atras toate privirile.

Cu toate că la acel moment, un prieten comun al acestora spunea că relaţia lor nu este una „super-serioasă”, se pare că timpul demonstrează contrariul.

Mai mult, recent, cei doi au fost surprinși și la ziua de naștere a soției lui LeBron James, care a avut loc la finalul lunii august, iar potrivit surselor aceștia erau extrem de apropiați.

„Au fost împreună la petrecerea lui LeBron James. O aduce des în cercul lui de prieteni. Pare că se înțelege bine cu toată lumea”, a declarat o sursă pentru People. „Se comportă ca și când relația lor ar fi din ce în ce mai serioasă. Petrec foarte mult timp împreună. Adele pare foarte fericită”, a mai adăugat aceasta.

Adele a finalizat divorțul de fostul soț și tatăl copilului ei, Simion Konecki în luna martie a acestui an. Mult timp s-a zvonit și că artista ar avea o relație cu rapperul Skepta, dar amandoi au infirmat acest lucru și ulterior, ea a apărut alături de actualul ei iubit.

FOTO: Instagram Adele

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.