Hot On Kiss

Puya ne-a dezvăluit de unde se inspiră – „E foarte interesant să nu te gâdești la nimic”

Puya a trecut pe la matinal și ne-a urat „Foarte BUNĂ dimineața!” cu Andrei, Ionuț și Ana.

Primul matinal din acest sezon a început așa cum se cuvine – cu un mare party, fix de la prima oră! 14 artiști ne-au trecut pragul, au cântat live și v-au urat „Foarte BUNĂ dimineața!”.

Andrei, Ionuț și Ana au depănat amintiri, i-au luat la întrebări și am aflat o mulțime de lucruri noi! Puya a trecut și el pe la noi, ne-a învățat cum să spune corect „Sălăjeaaan” și ne-a povestit cum a fost ultima perioadă pentru el.

„Ca pentru toată lumea. La început, mi-am umplut portbagajul de conserve, mai am și acum din ele, dacă vreți. Apoi mi-am dat seama că viața merge înainte și am intrat în studio, să mă adaptez la reguli”, a povestit el.

De asemenea, el ne-a povestit cum s-a hotărât să se mute din București și cum i-a schimbat asta percepția despre viață.

„Am tot văzut afișe electorale pe care scrie „Să ne luăm țara înapoi”, din patru în patru ani doar d-astea sunt și am zis „Ia să mi-o iau eu înapoi”. Și mi-am cumpărat un teren de 2.500mp undeva la țară și am început să recondiționez o casă țărănească”, ne-a mărturisit artistul.

„E foarte interesant să nu te gâdești la nimic. Când tai iarba, când faci lucruri casnice, ți se golește mintea și atunci îți vin idei noi”, a mai adăugat el.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.