NEWS

Willie Garson, starul din „Sex and the City”, s-a stins din viață la 57 de ani

Willie Garson a murit la vârsta de la 57 de ani.

Actorul american Willie Garson, cunoscut în special pentru rolul impresarului Stanford Blatch din serialul „Sex and the City”, a murit la vârsta de 57 de ani.

Potrivit informațiilor, acesta suferea de cancer pancreatic și a avut parte de o scurtă suferință. Actorul a încetat din viață având alături familia, iar anunțul a fost dat chiar de fiul său.

„Te iubesc atât de mult, tată. Odihnește-te în pace și mă bucur atât de mult că ai reușit să-mi împărtășești toate aventurile și ai reușit să realizezi atât de mult”, a scris fiul său, pe contul său de Instagram.

Vestea tristă vine și în contextul în care Willie Garson ar fi trebuit să își reia rolul din continuarea serialului „Sex and the City, care se filmează deja de câteva luni în New York. De altfel, actorul a fost văzut și pe platourile de filmare, alături de Sarah Jessica Parker și de Mario Cantone, actorul care îl interpreta pe Anthony Marentino, soțul lui Blatch din serial.

Cantone i-a adus un omagiu colegului său pe propriul cont de Instagram, afirmând că este devastat de decesul colegului său.

„Nu aș fi putut să am un partener mai strălucit la TV. Sunt devastat și copleșit de tristețe. A fost luat dintre noi prea curând. Ai fost un dar de la zei, dulce Willie. Odihnește-te… te iubesc”, a scris Cantone.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.