Kiss Music News

Smiley și Gina Pistol, dezvăluiri în premieră. Cum a început povestea lor de dragoste?

Gina Pistol a dezvăluit care a fost momentul în care a pus ochii pe Smiley.

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz, dar mulți ani și-au ținut relația departe de ochii curioșilor. În luna martie a acestui an, a venit pe lume și micuța Josephine care le-a schimbat viața cu totul și sunt mai fericiți ca oricând.

Dar cum s-au cunoscut, de fapt, cei doi? Cum a început povestea lor de dragoste? În cadrul emisiunii „8, 8 si ceva, FIX, cu Smiley” de pe YouTube, moderată de artist, cei doi au avut un dialog onest și au vorbit în premieră despre începutul relației lor. Iar Gina a fost cea care dat statul!

„Știi când m-am îndrăgostit de tine, când te-am observat, când te-am văzut altfel? Tu pentru mine erai Smiley și atât, un băiat simpatic. Îmi plăcea muzica ta și țin minte că în urmă cu câțiva ani eram la un eveniment și urma să cânți tu”, și-a început ea mărturisirea

„Eu eram singură și cred că și tu erai singur atunci pentru că eu nu observ bărbații care sunt într-o relație, pentru mine nu există. Dar atunci parcă erai singur. Și erai pe scenă și cântai „Love is for free” și mă uitam la tine și mi-am zis: „hai că e drăguț băiatul ăsta”. Și pe urmă tot te-am văzut pe la Vocea României că-s consumatoare de muzică bună și-mi plăcea foarte mult. Și veneam în public și mă uitam așa la tine…”, a mai adăugat aceasta.

Pe lângă discuțiile despre povestea lor de dragoste, prezentatoarea TV a vorbit și despre cum se simte în rolul de mamă și despre fiica lor. Și nu a omis nici detaliile mai puțin plăcute!

„Cum trăiește tatăl prima perioadă și cum trăiește femeia sunt două chestii foarte diferite. E mult mai ușor să fii tată. Eu credeam că sunt pregătită, dar treci printr-o furtună hormonală, care te lasă un pic răvășită, te uiți în oglindă și nu te mai recunoști. (…) Plângeam pe urmă, când nu mă vedeai tu. M-ai văzut plângând de foarte puține ori, dar eu plângeam de mult mai multe ori”, a mai povestit Gina Pistol în emisiunea „8, 8 si ceva, FIX, cu Smiley.”

Urmărește întreg vlogul aici!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.