Hot On Kiss

Andreea Bălan – „Din dezamăgiri învățam și scoatem albume motivaționale”. Ai ascultat noua ei piesă?

Andreea Bălan a trecut pe la matinal și ne-a urat „Foarte BUNĂ dimineața!” cu Andrei, Ionuț și Ana.

Primul matinal din acest sezon a început așa cum se cuvine – cu un mare party, fix de la prima oră! 14 artiști ne-au trecut pragul, au cântat live și v-au urat „Foarte BUNĂ dimineața!”.

Andrei, Ionuț și Ana au depănat amintiri, i-au luat la întrebări și am aflat o mulțime de lucruri noi! Andreea Bălan a trecut și ea pe la noi la o cafeluță și povești despre trecut și planuri de viitor.

„Din toate experiențele mele pozitive și negative urmează să lansez un album. Se numește „Soare după nori”, este un album motivațional pentru că are și piesele pe care le-am lansat anul trecut, „Inimă de fier”, Am crezut în basme”, „Nu mai doare”, dar și alte piese noi””, a dezvăluit ea.

Andreea Bălan a lansat prima piesă de pe viitorul album

Iar prima piesă de pe acest album, „Stele Căzătoare”, a fost deja lansată miercuri. Pentru clip, ea îmbrăcat din nou rochia de mireasă, dar și o altă ținută spectaculoasă. 

„Single-ul și întregul album reprezintă o parte din mine și sper că vă veți regăsi în versurile și muzica mea. Indiferent de greutățile întâmpinate, voi fi mereu o visătoare, întotdeauna am văzut soarele ce se ascunde după nori și vă încurajez și pe voi să faceți la fel și să nu vă pierdeți niciodată optimismul”, a declarat aceasta despre noua piesă.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.