Kiss Music News

Jason Derulo este din nou singur! Artistul s-a despărțit de mama copilului său

Jason Derulo și Jena Frumes s-au despărțit, la doar 4 luni după ce au devenit părinți.

Păreau cuplul perfect pe rețelele de socializare, dar iată că lucrurile nu stau chiar așa. Jason Derulo și Jena Frumes s-au despărțit, la doar 4 luni după ce au devenit părinți.

Vestea a dat-o chiar artistul, care a anunțat pe Twitter că el și influencerița au decis „să o ia pe drumuri separate”, dar vor rămâne concentratați pe creșterea fiului lor, Jason King.

„Ea este o mamă minunată, dar simțim că separarea ne va permite să fim cele mai bune versiuni ale noastre și cei mai buni părinți. Vă rugăm să ne respectați viața privată în aceste momente”, a scris cântărețul.

Anunțul a venit ca un șoc pentru fani având în vedere că în urmă cu câteva zile, Jena îi facea declarații de dragoste artistului, cu ocazia zilei lui de naștere.

„Tu ești cel mai frumos, muncitor, talentat, amuzant, iubitor om. Mă completezi cu adevărat și sunt atât de recunoscătoare pentru iubirea noastră. Tu și micuțul nostru mă faceți cea ma fericită femeie din lume și abia aștept să fac mai multe amintiri cu voi. Știu că sunt mai încăpățânată, dar tu mă accepți așa cum sunt și sunt etern recunoscătoare pentru asta. Te iubesc atât de mult, pentru totdeauna”, scria aceasta, pe 22 septembrie, într-o postare pe care a deja a șters-o.

FOTO: jenafrumes Instagram, VIDEO: jasonderulo Instagram

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.