Kiss Music News

Mira și iubitul ei s-au despărțit, după doi ani de relație – „A venit momentul să vă zic că da, ne-am despărțit”

Mira a confirmat zvonurile prin intermediul unui videoclip postat pe TikTok.

După doi ani de relație, Mira și iubitul ei, Andrei, s-au despărțit. Artista a confirmat bănuielile fanilor prin intermediul unui videoclip postat pe TikTok.

Extrem de deschisă, ea a dezvăluit chiar și motivul pentru care s-a produs ruptura. De asemenea, a mai mărturisit că trece printr-o perioadă destul de ciudată, pentru că nu a mai experimentat niciodată genul acesta de situație.

„A venit momentul să vă zic că da, ne-am despărțit. Cum cel mai probabil ați și bănuit. A venit momentul să fac videoul acesta pentru că era clar și evident că nu mai puteam să o ducem așa la nesfârșit cu ignoranța asta din partea mea pentru întrebările voastre. N-aș fi vrut să răspund. Era o zonă de ceață și pentru noi. Nu știam exact, cum se întâmplă și de obicei când oamenii se despart, nu știu dacă e gata, definitiv, te apucă gândurile…”, și-a început Mira clipul.

Aceasta le-a explicat fanilor și că nu știe exact cum să gestioneze situația pentru că este prima relație pe care a trăit-o în văzul tuturor.

„Nu am mai experimentat nicio situație de genul acesta, pentru că nu m-am mai afișat cu nimeni până acum”, a mai spus ea.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.