Kiss Music News

„Britney vs. Spears” – un nou documentar despre lupta artistei cu tatăl său. Când apare pe Netflix?

Britney Spears a ales să vorbească deschis despre lucrurile prin care trece într-un nou documentar.

Dintotdeauna a avut o viață zbuciumată, dar în ultima perioadă Britney Spears a ales să vorbească deschis despre lucrurile prin care trece. După documentarul „Framing Britney Spears”, fanii acesteia se vor bucura de un nou documentar care prezintă toate detaliile luptei artistei cu tatăl său.

„Britney vs Spears” este realizat de Netflix și a apărut deja și primul trailer, care poate fi vizionat mai jos. Platforma de streaming a anunțat, de asemenea, că de acest proiect s-a ocupat Erin Lee Carr și că premiera va avea loc pe 28 septembrie.

Documentarul spune povestea explozivă a vieții lui Britney și a căutării ei publice și private pentru libertate. Cu ani de muncă de investigație, interviuri exclusive și dovezi confidențiale, lungmentrajul prezintă un portret amănunțit al transformării vedetei pop, de la fata frumușică, la o femeie prinsă de faimă, și de propriul tată, sub tutela căruia s-a aflat până acum.

La începutul lunii, tatăl lui Britney a anunțat că renunță la tutela asupra fiicei sale. Cu toate acestea, a vocatul artistei a promis să continue ancheta asupra felului în care tatăl artistei a strâns timp de 13 ani milioane de dolari de pe urma fiicei sale. Iar acest nou documentar își propune să facă mai multă lumină în acest caz.

Urmărește trailerul oficial aici!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.