Kiss Music News

Motivul ciudat pentru care Billie Eilish și-a pierdut fanii de pe Instagram – „Oamenii se sperie când văd sâni mari”

Billie Eilish a trecut print multe schimbări în ultima perioadă, iar fanii nu sunt fericiți cu asta.

Deși are doar 19 ani, Billie Eilsh are o mulțime de fani în întreaga lume. În ultima perioadă a trecut prin mai multe schimbări și a ales să le arate și latura ei feminiă, ceea ce pare că i-a supărat.

Artista este starul ediției din octombrie a revistei Elle USA și cu această ocazie a acordat un interviu, în care a făcut câteva dezvăluiri inedite. Se pare că aceasta ar fi pierdut mai mulți urmăritori de pe contul de Instagram, după ce a început să poarte ținute care îi flatează trupul.

Dacă acum un an era o tânără rebelă, cu hanorace oversize și părul verde neon, anul acesta Billie a trecut printr-o transfomare radicală, adoptând un look senzual, în stil Marilyn Monroe. Ea s-a vopsit blondă și a început să îşi pună în valoare bustul generos, iar recent ne-a cucerit cu apariția ei de la MET Gala.

„Oamenii se ataşează de o anumită imagine a ta. Dar e dezumanizant. Am pierdut 100.000 de urmăritori doar din cauza sânilor. Oamenii se sperie când văd sâni mari”, a declarat artista în interviul pentru Elle.

Cu toate acestea, ea nu a renunţat complet la stilul de a se îmbrăca de dinainte. „Am avut vibe-uri diferite pentru tot ce am făcut în muzică. Şi am vrut ca şi acest album să aibă propria imagine”, a mai explicat ea.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.