Cool Stuff

Nicolas Cage, tu ești? Actorul, confundat cu un om al străzii și dat afară dintr-un restaurant

Nicolas Cage a fost dat afară dintr-un restaurant, după ce angajații l-au confundat cu un om al străzii.

Probabil nu sunt prea multe persoane care să nu fi auzit de Nicolas Cage. Cu toate acestea, se pare că în ultimul timp acesta a ajuns de nerecunoscut și în plus, a intrat în încurcătură.

Recent, actorul de 57 de ani a fost dat afară dintr-un restaurant din Las Vegas pentru că s-a luat la ceartă cu angajații localului. Mai mult, el a fost confundat cu „un om al străzii”.

„Eram la bar și am observat un om al străzii, complet beat și agresiv. Am fost șocați să aflăm că este Nicolas Cage. Era complet varză și pornise o ceartă cu angajații restaurantului”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Conform angajaților, el băuse whisky scump și multe shot-uri de tequila înainte de a deveni certăreț. În imagini, actorul mai poate fi văzut stând pe o canapea, desculț, cu o pereche de pantaloni cu animal print, înainte de a se chinui să-și pună sandalele în picioare și să țipe la cei din jur.

„Era atât de beat că abia și-a pus șlapii în picioare înainte să fie condus afară din restaurant”, au mai povestit cei care l-au văzut.

Cum a reușit Nicolas Cage să-și piardă toată averea?

Deși era o vreme când Nicolas Cage era unul dintre cele mai bine plătite staruri de la Hollywood, actorul este de fapt falit de mai bine de 10 ani. Acesta dă vina pe contabilii săi, care l-au împins pe calea „dezastrului financiar”. Însă la o privire mai atentă asupra achizițiilor sale, nu știm ce să zicem!

Anul acesta, el s-a căsătorit pentru a cincea oară și i-a cumpărat miresei sale, care este cu 30 de ani mai tânără, un inel de logodnă cu diamant negru. Însă unul dintre hobby-urile lui, în afară de căsătorie, este creșterea animalelor exotice. Acesta și-a cumpărat două cobre veninoase și o caracatiță cu doar... 276.000 de dolari.

De asemenea, în ultimii ani Nicolas Cage a devenit obsedat să găsească Sfântul Graal, atât de obsedat încât a cumpărat două castele în Europa, pentru suma de 8 milioane de dolari.

Dar, una dintre cele mai excentrice achiziții ale actorului a fost craniul unui dinozaur, vechi de 67 de milioane de ani, care a costat 300.000 de dolari. Și care a trebuit returnat ulterior pentru că fusese furat din Mongolia.

VIDEO: The Sun Twitter

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.