Kiss Music News

Alina Eremia, primele declarații după ce a fost diagnosticată cu COVID-19. Cum se simte artista?

„Am fost predispusă să iau virusul”

În urmă cu o săptămână, Alina Eremia își anunța fanii că are câteva probleme de sănătate, mai exact o bronșită, și că este nevoită să facă repaus vocal. Dar acum, artista a fost diagnosticată cu COVID-19.

Anunțul sa apărut inițial în presă, însă ulterior a confirmat și ea informația. Artista a spus că este adevărat faptul că a contractat virusul și a făcut primele declarații cu privire la starea ei de sănătate, mărturisind că are o formă ușoară. 

„Nu am vrut să fac o știre din asta, dar mai bine aflați de la mine cum mă simt. Da, am fost confirmată pozitiv, în urma unui test de rutină pe care îl fac săptămânal. Aveam o bronșită care îmi dădea bătăi de cap de 2 săptămâni, așa că pe fond de oboseală acumulată în ultima perioadă și având sistemul imunitar slăbit, am fost predispusă să iau virusul”, a fost mesajul transmis de ea pe contul de Instagram.

„Sunt deja în autoizolare de câteva zile. Starea mea de sănătate e bună. Din fericire, am o formă ușoară. Aveți grijă de voi și de sănătatea voastră!”, mai adăugat aceasta.

FOTO: alinaeremia Instagram

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.