Kiss Music News

Smiley, declarații surprinzătoare despre fosta iubită, Laura Cosoi – „E o femeie mișto”

O concurentă de la SuperStar România i-a trezit amintiri lui Smiley.

Smiley și Laura Cosoi au format mulți ani unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Deși, la acea vreme, toată lumea se aștepta ca aceștia să ajungă în fața altarului, cei doi s-au despărțit. Iar de atunci, au trecut nouă ani!

De-a lungul timpului, niciunul dintre ei nu a vobit prea mult despre relația lor sau motivele pentru care aceasta s-a sfârșit. Cu toate acestea, acum, artistul și-a spus părerea sinceră despre fosta lui iubită.

Laura Cosoi a ajuns subiect de discuție în emisiunea „SuperStar România”, unde Smiley este jurat. În cea mai recentă ediție, pe scenă și-a făcut apariția o tânără care semăna perfect cu actrița. Toți cei patru jurați au observat imediat asemănarea și au pornit o întreagă dezbatere.

„Da, semăna un pic cu Laura, dar nu atât de tare. Cu Laura Cosoi”, a susținut Smiley. „Mi se părea că are direct fața Laurei când era ea mai mică”, a adăugat și Raluka. În discuția celor doi a intervenit și Carla’s Dreams: „Eu o știu pe Laura Cosoi. Adică știu cine e. Îmi pare foarte exemplară Laura Cosoi”.

Smiley nu s-a oprit aici, iar mărturisirea sa a luat prin surprindere pe toată lumea: „E o femeie mișto. Recunosc, am gusturi bune la femei. Sunt eu dobitoc pe alocuri, dar asta e…”, a spus artistul. ”Ar fi culmea să nu îți placă ce-i frumos”, a completat Raluka.

Smiley și Laura Cosoi s-au despărțit în 2012, după o relație de mai bine de cinci ani, menționând la vremea respectivă că separarea este de comun acord. De atunci, artistul trăiește de aproape cinci ani o poveste de dragoste alături de Gina Pistol, iar anul acesta au devenit părinți.

În ceea ce o privește pe Laura Cosoi, aceasta este într-o relație cu Cosmin Curticăpean. Cei doi s-au cunoscut în 2003, dar din 2012 formează un cuplu. În 2015 s-au căsătorit, iar cei doi au împreună două fetițe: Rita și Vera.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.