Kiss Music News

Lidia Buble vorbește pentru prima dată despre noul ei iubit – „Mi-a pus Dumnezeu mâna în cap”

Este oficial! Lidia Buble iubește din nou!

Lidia Buble a vorbit în sfârșit despre noua sa relație! În ultima perioadă, au apărut tot mai multe zvonuri că artista ar forma un cuplu cu Harlys Becerra.

Deși nu a făcut nicio declarație, ea a continuat să posteze imagini cu un bărbat misterios, iar fanii ei vigilenți l-au identificat pe acesta ca fiind actorul cubanez.

Lucrurile au devenit din ce în ce mai clare, după ce artista a apărut într-o fotografie alături de acesta, și de un alt cuplu, la ceea ce părea un double-date.

Acum, Lidia a organziat pe pagina sa de Instagram o sesiune de întrebări şi răspunsuri și cum era de așteptat, cele mai multe întrebări au fost legate de viața sa amoroasă.

„Şi eu sunt fericită pentru mine, mulţumesc mult de tot, apreciez. Câte întrebări sunt pe tema asta, deja peste o sută. Primesc şi zilnic mesaje, este foarte lungă povestea, trebuie să îmi iau o zi să vă povestesc. Da, chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile”, a mărturisit aceasta.

„În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, ne-vedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărat că dragostea vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi”, le-a mai spus Lidia fanilor.

În ceea ce îl privește pe Harlys Becerra, este un actor cubanez, în vârstă de 37 de ani. El este cunoscut pentru apariții în mai multe seriale, cum ar fi în „Vis a Vis” de pe Netflix, filme spaniole, dar și în diverse videoclipuri.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.