Cool Stuff

WOW! Rebel Wilson, o nouă fotografie în costum de baie. Ce le transmite actrița fanilor?

Ce a motivat-o pe Rebel Wilson să slăbească peste 30 de kilograme?

Rebel Wilson este un model pentru noi toți. În ultimul an, actrița a trecut prin schimbări spectaculoase și nu se ferește să le arate fanilor cât de bine se simte în corpul ei.

Vedeta în vârstă de 41 de ani a publicat recent pe contul ei de Instagram o fotografie în care este îmbrăcată doar într-un costum de baie. Cum era de așteptat, aceasta a primit o mulțime de complimente, dar un alt lucru a mai atras atenția urmăritorilor – descrierea postării.

„Nu este niciodată prea târziu să te îmbunătățești – să îți îmbunătățești sănătatea, sufletul, fericirea, armonia. Pentru toată lumea care încearcă să fie un pic mai bine în această săptămână: mergi mai departe! Orice efort merită. Meriți asta”, își îndeamnă ea fanii.

Ce a motivat-o pe Rebel Wilson să slăbească peste 30 de kilograme?

Rebel Wilson nu s-a ascuns niciodată și a vorbit cu sinceritate despre transformarea ei fizică uimitoare. Potrivit declarațiilor ei, în 2020, a decis să se schimbe complet, atât fizic, cât și mental. Dar se pare că în spatele acestui lucru se află un motiv puternic.

Ea a dezvăluit recent că șansele de a rămâne însărcinată erau considerabil reduse din cauza excesului de kilograme cu care se confrunta. „Când am început să mă interesez de lucrurile care țin de fertilitate, doctorul mi-a spus că „ai avea șanse mai mari dacă ai fi mai sănătoasă”, a povestit ea pe Instagram.

Deși, la început, a fost deranjată de opinia medicului, în cele din urmă, i-a oferit motivația de care avea nevoie pentru a-și schimba stilul de viață. „De aici a început totul – dacă aș fi pierdut excesul de kilograme, aș fi avut șanse mai mari să îmi îngheț ovulele și ca acestea să aibă o calitate mai bună. La început nici măcar nu a fost despre mine, a fost despre ideea de a avea un mini-eu”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.