Cool Stuff

El este câinele cu cele mai lungi urechi din lume! Lou a intrat în Cartea Recordurilor

Cum arată câinele cu cele mai lungi urechi din lume? Faceți cunoștință cu Lou!

Am găsit câinele care cu siguranță își aude stăpânul de fiecare dată când îl strigă! Numele lui este Lou, un cățel de vânătoare din rasa Coonhound, care trăiește în SUA.

Urechile patrupedului măsoară nu mai puțin de 34 de centimetri și tocmai a intrat în Cartea Recordurilor pentru acest lucru. Stăpâna sa, Paige Olsen, l-a adoptat când era doar un pui și a mărturisit că fix acesta a fost detaliul care a făcut-o să se îndrăgostească de el pe loc.

Deși acum Lou a devenit cunoscut în toată lumea, femeia nu s-a gândit niciodată că locuiește în casă cu câinele cu cele mai lungi urechi din lume. Asta până când, datorită „plictiselii pandemice”, a avut mai mult timp liber și a decis să aplice pentru omologarea recordului.

Urechile lungi se pare că nu sunt o problemă pentru patruped și în afară de o curățare serioasă, nu necesită prea multă atenție. Însă, iarnă, câinele poartă un încălzitor pentru gât, astfel încât acestea să îi rămână calde și când se plimbă prin zăpadă.

Altfel, Lou este un câine perfect normal, iar Paige speră că acest titlu „va inspira mulți oameni să îmbrățișeze unicitatea fiecărui animal de companie și să-i iubească pentru totdeauna”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.