Kiss Music News

Raluka, imagini de pe patul de spital. De ce o critică fanii?

Raluka a strârnit un val de reacții negative cu o campanie de promovare a noii sale piese.

În această dimineața, Raluka și-a îngrijorat fanii cu o nouă fotografie de pe contul ei de Instagram. Mai exact, artista a distribuit o imagine în care se afla pe patul de spital, la Terapie Intensivă.

Fanii au reacționat imediat și au vrut să se afle ce s-a întâmplat. Se pare că totul face parte dintr-o campanie de promovare a unei noi piese, total nepotrivită, având în vedere că ne aflăm în plin val patru al pandemiei.

Pe lângă această imagine, artista a mai distribuit una cu Juno, în aceeași ipostază, semn că ar urma să lanseze o piesă împreună. „Ori la bal, ori la spital… #ramaneCompetitie”, a scris ea în descriere.

Cum era de așteptat, postarea ei a stârnit un val de reacții negative. „Și machiată pe deasupra… la ATI nici nu știi despre tine măcar. Am fost de 3 ori, eram să mor, am stat 5 zile conectată la toate aparatele… nu mai prostiți lumea.. nici măcar nu te poți mișca…”, „Habar nu aveți ce este în spitale!!!”, „Bine că ai apucat să îți faci părul. Coafura rezistă….”, sunt câteva dintre comentariile primite de Raluka pe Instagram.

Până în acest moment, însă, artista nu a mai dat niciun detaliu despre ipostaza neobișnuită în care s-a fotografiat.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.