Kiss Music News

HIT 2 Be! Randi revine la sound-ul Morandi cu o nouă piesă, „Etajul „noi”!”

Randi revine în forță cu o nouă piesă de dragoste, „Etajul „noi”!”.

Dacă și ție îți este dor de sound-ul Morandi, trebuie să-i dai PLAY noii piese a lui Randi, Etajul „noi”. Single-ul reprezintă o declarație de dragoste, cu versuri jucăușe și un ritm antrenant.

Piesa este compusă de Randi, linie melodică și producția finală, în studiourile Famous Production. De asemenea, versurile sunt compuse de către artist în colaborare cu Edward Sanda.

Videoclipul îl prezintă pe acesta în ipostaze și cu look-uri diferite și a fost realizat de Anton Sandu, regizor cu care artistul a mai colaborat în trecut și pentru alte proiecte.

„În Etajul „noi” am schimbat sound-ul și abordarea producției. Am vrut să revin la acel dance cu care am început în Morandi. Cred că odată cu piesele la care lucrez și pe care urmează să le lansez în continuare va fi din ce în ce mai clară direcția spre care mă îndrept. Vreau ca oamenii să se bucure de piesa asta, să danseze pe ea, să se regăsească în ea și să o asculte cu volumul la maxim. Este o piesă energică, cu un sound fresh, curat și cu vibe de dans și flirt”, spune Randi.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.