Cool Stuff

Inbar Lavi, interpreta lui „Eve” din „Lucifer”, mireasă și în viața reală. Primele imagini de la nuntă!

După ce a îmbrăcat rochia de mireasă în ultimul sezon din „Lucifer”, actrița s-a căsătorit și în viața reală.

După ce a îmbrăcat rochia de miresă în ultimul sezon din „Lucifer”, Inbar Lavi a spus „Da” și în viața reală. Actrița în vârstă de 34 de ani s-a căsătorit cu partenerul ei Dan Bar Shira, pe 13 septembrie, dar abia acum au dezvăluit primele imagini.

Cei doi și-au legat destinele în Israel, țara natală a amândurora, într-o ceremonie de vis la malul mării. Evenimentul a cuprins o mulțime de tradiții și inspirându-se din rădăcinile ei marocane, cuplul a participat și la o ceremonie cu henna, completată de costume și tot ce trebuie.

„Suntem amândoi israelieni și suntem foarte conectați la rădăcinile noastre”, a declarat Inbar pentru Brides. „Familia noastră locuiește aici și am fost crescuți de Marea Mediterană, ceea ce ne-a făcut cine suntem astăzi”.

Pentru nuntă, cei doi miri s-au inspirat și de celebrul eveniment „Burning Man”, din Nevada, locul unde s-au întâlnit pentru prima dată, în august 2019. Cu un spectacol de lumini, trei DJ diferiți și un show cu flăcări, actrița a descris tema ca „Tulum întâlnește Burning Man întâlnește un cocktail foarte bun”.

„Ne-am cunoscut la Burning Man, așa că am vrut ca nunta noastră să imite un sentiment de festival cu spiritul liber”, a explicat ea. „Și amândoi iubim plaja, așa că am știut că va trebui să avem valuri în apropiere”.

Cât despre primul lor dans, proaspeții însurăței și-au invitat părinții să li se alăture într-un „mash-up”, a dezvăluit Inbar. „Am început primul nostru dans pe piesa „I Can't Help Falling In Love With You”, de la Ingrid Michaelson. Și am continuat dansând cu părinții pe versiunea lui Elvis Presley”, a dezvăluit actrița.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.