Kiss Music News

Demi Lovato este „de pe altă planetă”. Urmărește-o cântându-i unui extraterestru!

Ai văzut-o cântând pe scene din toată lumea, dar nu te așteptai la asta!

Demi Lovato a cântat pe scene din întreaga lume, dar punem pariu că nu ai auzit-o până acum cântându-i unui extraterestru! Da, ai citit bine. Primul episod din „Unidentified with Demi Lovato” tocmai a fost lansat și cu siguranța te va surprinde.

Pentru noul ei proiect, artista face echipă cu de sora ei, Dallas și cel mai bun prieten al său, Matthew pentru a descoperi adevărul despre OZN-uri și extratereștrii. În plus, cu ajutorul unor experți, cei trei vor săpa în orice, de la rapoarte secrete până declarațiile martorilor oculari.

Cum spuneam, primul episod a început în forță! Demi, Matthew și Chris Smith, un investigator al activităților paranormale din „The Wraith Chasers”, explorează ceea ce pare a fi o casă abandonată. La un moment dat, ființa extraterestră numită Carmen își face simțită prezența și îi comunică artistei că nu-i plac bărbații, iar cei doi părăsesc camera.

„Este ceva ce nu ai vrut să spui pentru că era băieții aici?”, întreabă Demi. În acel moment, radioul începe să sune și artista înțelege că extraterestrul are traume care se învârt în jurul bărbaților – așa că aceasta îi spune că „și ei au traume” – și îl întreabă dacă îi place să cânte.

Radioul se aude din nou, iar Demi începe să-i cânte lui Carmen un fragment din piesa ei „Skyscraper”, ca ofrandă de pace și o modalitate prin care să o convingă să-i primească pe băieți înapoi.

Demi Lovato a trăit experiențe neobișnuite

Documentarul care va avea patru părți vine în urma declarațiilor sale conform cărora crede în extratereștii și este foarte interesată de acest fenomen. Artista a lansat trailer-ul la începutul acestei luni, când a dezvăluit și una dintre „experiențele nebunești” ale sale.

„Am avut această experiență nebună care mi s-a întâmplat în Joshua Tree”, spune ea la începutul trailer-ului. „Era o lumină strălucitoare care se mișca ciudat, într-un mod în care un avion nu s-ar mișca. Scopul meu este să aflu ce s-a întâmplat cu adevărat”, a mai dezvăluit aceasta.

Urmărește trailer-ul aici!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.