Kiss Music News

Cel mai frumos cadou! De ziua ei, Halsey a publicat primele imagini cu chipul băiețelului său

Halsey le-a făcut cel mai tare cadou fanilor, chiar de ziua ei de naștere.

În urmă cu șase luni, Halsey a adus pe lume primul ei copil, un băiețel pe nume Ender Ridley. De atunci, artista a mai postat pe contul său de Instagram fotografii cu fiul ei, dar niciodată cu chipul acestuia.

Însă acum a venit momentul! Halsey le-a făcut cel mai frumos cadou fanilor, chiar de ziua ei de naștere. Aceasta a împlinit 27 de ani și, drept mulțumire pentru urări, a publicat primele imagini cu fața micuțului.

În imaginile postate de vedetă, el este ținut în brațe de tatăl lui, scenaristul Alev Aydin, de origine turcă. Responsabilă pentru vestimentația bebelușului a fost, evident, artista care a ales să îl îmbrace într-un body multicolor și i-a pus pe cap o bonetă albastră.

„Cel mai bun cadou de zi de naștere posibil”, a scris aceasta în descrierea postării.

Deși este extrem de fericită de când a devenit mamă, Halsey recunoaște că nu e simplu deloc. Cântăreața a vorbit deschis despre dificultățile întâmpinate în rolul de mamă, dar și despre schimbările prin care a trecut corpul ei.

„Sarcina mi-a schimbat corpul atât de mult. A învăța cum să ai un stil personal când nu ești obișnuit cu noile tale forme este un adevărat chin. Sensibilitatea mea în ceea ce privește trupul meu m-a făcut mult mai conștientă de umanitatea mea”, a mărturisit aceasta.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.