Kiss Music News

Nu te pui cu Shakira! Artista și fiul ei, atacați de mistreți într-un parc din Barcelona

Shakira nu a stat pe gânduri și a făcut tot ce a fost posibil să alunge animalele sălbatice.

Într-adevăr, la cei 44 de ani ai săi, Shakira este într-o formă fizică de invidiat. Dar cu siguranță nu era pregătită să se lupte cu mistreții.

Artista a povestit pe contul ei de Instagram că recent a trecut prin momente de coșmar, împreună cu fiul ei cel mare, Milan. Ceea ce începuse ca o simplă plimbare prin parc, s-a transformat într-o experiență înfricoșătoare, după ce au fost atacați de doi mistreți.

Aceasta a reușit să se salveze pe ea și pe fiul ei folosindu-și geanta și a postat dovada pe rețelele de socializare.

„Uitați-vă la ce au făcut doi porci mistreți, care m-au atacat în parc, cu geanta mea. Îmi luaseră geanta și mergeau către pădure, cu telefonul meu în ea. Au distrus tot”, a spus Shakira, arătând geanta murdară și ruptă, pe care a recuperat-o după s-a luptat cu animalele sălbatice.

Cum era de așteptat, postarea vedetei a stârnit o mulțime de reacții pe Twitter. „Omule, îți voi spune ceva, nu există o îndeajuns de multă cafea care să te pregătească dimineața pentru o propoziție de genul „Shakira a fost atacată de mistreți, apoi s-a luptat cu ei, într-un parc din Barcelona””, a scris un utilizator.

Se pare că mistreții au devenit o adevărată problemă în unele orașe europene în ultimii ani. În Barcelona, numai în 2016, Poliția a răspuns la 1.187 de apeluri care raportau prezența animalelor care ar fi atacat câini sau ar fi oprit traficul, anunța BBC.

VIDEO: Pop Cave Twitter

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.