Cool Stuff

De weekend! Care sunt cele mai urmărite filme și seriale de pe Netflix?

În caz că ai nevoie de sugestii pentru weekend-ul acesta!

Știi acel moment în care nu ai niciun program în weekend și te hotărăști să vezi un film sau un serial? Pornești Netflixul și următoarea dată când te uiti la ceas, e deja a doua zi.

Mai ales în ultima perioadă, mulți dintre noi alegem să ne petrecem timpul liber făcând binging și uitând de noțiunea timpului. Dar cine are mai nevoie de somn atunci când a descoperit un serial excelent?

Iar în caz că te întrebi, care sunt cele mai populare filme și seriale de pe Netflix, iată răspunsul! Recent, Ted Sarandos, unul dintre co-fondatorii platformei de streaming, a dezvăluit, în cadrul conferinței Code, care sunt cele mai urmărite producții, în funcție de numărul de conturi și de orele vizionate.

Cele mai urmărite filme și seriale după numărul de conturi

În ceea ce privește filmele, primele locuri sunt ocupate de „Extraction”, „Bird Box” și „Spenser Confidential”, cu 99, 89, respectiv 85 de milioane de conturi.

În cazul serialelor, primul loc este ocupat de „Bridgerton”, cu 82 de milioane de conturi, urmat de „Lupin” Part 1 și sezonul 1 din „The Witcher”, ambele cu 76 de milioane de conturi.

De precizat că numărul de conturi nu este același lucru cu numărul de spectatori, pentru că o producție poate fi vizionată de mai multe persoane care folosesc același cont.

Cele mai urmărite filme și seriale după numărul de ore alocate

Astfel, în funcție de acest criteriu, la filme conduce „Bird Box” cu 282 de milioane de ore, urmat de „Extraction” cu 231 de milioane de ore și „The Irishman” cu 215 de milioane de ore.

Cât despre seriale, „Bridgenton” conduce și după numărul de ore, cu 625 de milioane de ore, urmat de sezonul 4 din „La Casa de Papel” cu 619 de milioane de ore și sezonul 3 din „Stranger Things” cu 582 de milioane de ore.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.