Cool Stuff

Sofia Vergara a renunțat la haine! Cum s-a pozat vedeta de Ziua internațională a cafelei?

Ție cum îți place cafeaua?

Sofia Vergara are 49 de ani, dar...cine mai numără? Actrița și-a surprins din nou fanii de pe Instagram cu o postare HOT – cum e și cafeaua, la prima oră a dimineții.

Vedeta a pozat nud, fiind acoperită doar de câteva boabe de cafea. Postarea vine cu ocazia Zilei internaționale a cafelei, așa cum a scris și ea, precizând că boabele pe care stă provin din țara ei de origine, Columbia.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, aceștia copleșind-o cu mesaje de admirație și uimire. Și este de înțeles de ce!

Sofia Vergara, despre momentele grese din viața sa

Cu toate că acum Sofia Vergara pare împlinită și fericită, viața ei nu a fost deloc ușoară. La doar 28 de ani, ea a fost diagnosticată cu cancer tiroidian și recent, a povestit despre acele momente.

„La 28 de ani, în timpul unei vizite de rutină, medicul meu a simțit un nodul la gâtul meu”, a dezvăluit ea în timpul teledonului „Stand Up to Cancer”. „Au făcut multe analize și mi-au spus, în cele din urmă, că am cancer la tiroidă. Când ești tânăr și auzi cuvântul cancer, mintea ta se duce departe, dar am încercat să nu intru în panică și să mă educ. Am citit fiecare carte și am aflat tot ce am putut despre boală. Am avut norocul să-l prind devreme și să am sprijinul medicilor mei și, cel mai important, al familiei mele”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.