Cool Stuff

Care e treaba cu „Squid Game”, cel mai în vogă serial de pe Netflix?

Serialul sud-coreean „Squid Game” este la momentul actual cel mai urmărit serial de pe Netflix.

În caz că în ultimele zile ai văzut o mulțime de postări legate de „Squid Game” și nu întelegi care e treaba, te înțelegem și suntem aici să-ți explicăm ce se întâmplă!

Drama distopică sud-coreeană, „Squid Game” este cel mai vizionat serial de pe Netflix la momentul actual, conform The Washington Post. Iar un director al companiei preconizează că va fi cel mai popular show de pe platformă lansat vreodată.

Serialul de nouă episoade prezintă sute de oameni, din cele mai marginalizate comunităţi ale Coreei de Sud, care concurează în jocuri pentru copii, pentru a câştiga premiul de aproximativ 38 de milioane de dolari.

Care este prețul pentru asta? Concurenţii care pierd sunt ucişi, din moment ce jocurile sunt urmărite şi finanţate de cei bogaţi.

Miza serialului a rezonat profund atât cu sud-coreenii frustraţi de creşterea inegalităţii veniturilor, cât și cu oamenii din lumea întreagă. Astfel, „Squid Game” a ajuns cel mai în vogă serial de pe Netflix la ora actuală.

„Tinerii de astăzi se simt descurajaţi şi pesimisti cu privire la rata şomajului”, a explicat Areum Jeong, expert coreean în film la Universitatea Sichuan-Institutul Pittsburgh, adăugând că perspectiva de a câştiga sume uriaşe de bani „poate părea foarte atractivă, deşi s-ar putea să-şi păteze mâinile de sânge”.

Urmărește aici trailer-ul!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.