Kiss Music News

Emily Ratajkowski, acuzații grave pentru un cântăreț celebru – „M-a agresat sexual”

Viața de model nu este deloc ușoară!

Îți mai amintești piesa „Blured Lines”? În 2013, Robin Thicke cucerea radiourile din lumea întreagă cu piesa lui, în colaborare cu TI și Pharrell, în al cărui clip apare și modelul Emily Ratajkowski.

Acum, la opt ani distanță, supermodelul povestește despre momentele neplăcute prin care a trecut la filmări, în cartea „My Body”, care va fi lansată luna viitoare. Aceasta îl acuză pe artist de comportament neadecvat și din păcate, interpretul nu se află la prima acuzaţie de agresiune sexuală.

„M-a apucat din spate, de sâni. Instinctiv m-am îndepărtat şi m-am uitat la Robin Thicke”, scrie supermodelul de 30 de ani.

Deși artistul a avut un proiect de success, care initial a încântat-o pe Emily, el a stricat totul printr-un comportament de bădăran: s-a îmbătat şi s-a purtat grosolan. Dar nu este neapărat o surpriză!

Până și fosta lui soție, Paula Patton l-a acuzat de violenţă în familie, într-o cerere de 52 de pagini înfricoşătoare pentru un ordin de restricţie, din toamna anului 2014.

Emily Ratajkowski, mai fericită ca oricând

Cu toate că viața de model nu este una ușoară, Emily este acum mai fericită ca oricând. În luna martie a acestui an a devenit mămică și se bucură din plin de noul ei statut.

De atunci, fanii au așteptat cu nerăbdare primele imagini cu chipul micuțului Sylvester Apollo Bear și iată că acum a venit momentul! Supermodelul a postat, zilele trecute, pe contul său de Instagram câteva story-uri cu adorabilul ei băiețel.

Și judecând după acestea, înțelegem și mai bine de unde vine numele Bear.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.