Cool Stuff

Cel mai tare show! Kim Kardashian, Kanye West și Justin Bieber parodiați în „The Simpsons”

Cum au ajuns Kim Kardashian, Kanye West și Justin Bieber personaje în „The Simpsons”?

Ce au în comun Kim Kardashian, Kanye West și Justin Bieber? Toți trei au fost tansformați în personaje „The Simpsons”, pentru cel mai nou show Balenciaga.

Casa de modă a făcut echipă cu porducătorii show-ului pentru a oferi un episod special de 10 minute, cu ocazia Săptămânii Modei de la Paris. Evident, nu puteau să lipsească fix Homer și Marge Simpson, care au avut chiar propriile lor ținute de la Balenciaga.

Clip-ul ironizează cultura modei franceze, cu designeri care pufăie țigări, mănâncă melci – pe care Homer nu prea știe exact de unde să îi apuce – și prețuri exorbitante la îmbrăcăminte.

În timpul unei secvențe, Homer Simpson defilează pe scenă într-o jachetă roșie în stilul lui Kanye. În public, în primul rând, se află și Kim îmbrăcată într-o ținută asemănătoare cu cea de la MET Gala, dar de altă culoare.

Pe scaune, lângă vedetă KUWTK apare din nou un personaj care pare a fi fostul ei soț, judecând după hainele pe care le poartă și cele mai recente apariții ale sale.

Balenciaga și „The Simpsons” nu au uitat nici de Justin Bieber! Împreună au reușit să recreeze stiul lui casual și i-au dat viața unui alt personaj din public.

Deși niciunul dintre ei nu a participat la premiera episodului de la Paris, în ultima perioadă, Kim a purtat doar Balenciaga. „Rochia de mireasă” de la evenimentul „Donda” al lui Kanye a fost Balenciaga și cea de la MET Gala, la fel.

Weekendul viitor, vedeta va găzdui „Saturday Night Live” și presupunem că va fi, din nou, îmbrăcată din cap până-n picioare în același brand.

Urmărește întreg videoclipul aici!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.