Cool Stuff

Mădălina Ghenea, cină romantică alături de un alt actor celebru. Se leagă o idilă?

Mădălina Ghenea a mai făcut o „victimă”!

Michael Fassbender, Gerard Butler, Eros Ramazzotti și acum frumușelul Jared Leto? Mădălina Ghenea a fost recent surprinsă luând cina cu colegul ei de platou din filmul „The House of Gucci”.

Cei doi au fost fotografiați la un restaurant din Milano și ca un adevărat gentleman, la sosire, actorul american i-a oferit româncei un trandafir. Oare să fie acesta indiciul că el și-ar dori mai mult?

Starul în vârstă de 49 de ani a fost foarte elegant, într-un sacou de catifea de culoare verde și o cămaşă albă, descheiată mult în faţă, în timp ce Mădălina a optat pentru o ținută casual cu cizme, jachetă și pantaloni negri.

Cei doi joacă împreună în „House of Gucci”, unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului. Producția, regizată de Ridley Scott, ne aduce o poveste despre lux, răzbunare şi crimă, cu Lady Gaga, Adam Driver şi Jared Leto în rolurile principale. Alături de ei mai joacă Al Pacino, Jeremy Irons sau Salma Hayek.

Mădălina Ghenea, despre rolul Sophiei Loren din „House of Gucci”

Inițial, informația că Mădălina Ghenea joacă în „House of Gucci” a apărut mai mult pe surse. Abia în luna august, actrița a confirmat că o va interpreta pe Sophia Loren.

„În cele din urmă pot spune asta, am ținut acest secret profesional vreme de cinci luni. De fiecare dată când am auzit sau am citit că sunt conectată cu acest proiect și cu Sophia Loren, mă simțeam de parcă aș fi comis o crimă”, a scris actrița pe Instagram.

„Ca să fie clar, este pentru prima dată când vorbesc despre proiect, am fost șocată să văd că scena mea deschide trailerul și să văd că împart ecranul, chiar și pentru câteva secunde, cu acești monștri sacri. Viața este atât de ciudată! Merit asta!? Tot ce pot spune este că sunt atât de mândră”, a mai mărturisit aceasta.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.