Cool Stuff

Andreea Ibacka a născut! Cabral și soția sa au devenit din nou părinți

Sărbătoare mare în familia Ibacka!

Sărbătoare mare în familia Ibacka! Cabral și soția sa au devenit părinți pentru a doua oară!

Anunțul a fost făcut chiar de Cabral, printr-o postare pe contul său Facebook: „Gata. Totul bine. E băiat și e bine. Andreea Ibacka e bine și ea. Eu sunt acasă cu Namiko. Și vă mulțumesc din inima meu pentru toate urările pe care le-ați aruncat către noi azi. Și pe care vi le întorc cu drag. P.S. E a treia oară. Și tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt…”.

Vestea nu a venit ca un șoc pentru că vedeta și-a ținut fanii la curent pe tot parcursul sarcinii. De asemenea, ieri, amândoi au făcut câteva postări prin care anunțau că momentul se apropie.

În ceea ce privește nașterea, Andreea Ibacka, în vârstă de 36 de ani, povestea în urmă cu câteva luni că nu își poate asuma riscul de a naște natural.

„Va fi o naștere prin cezariană, așa că urmează să o programăm mai aproape de data probabilă, în funcție de cum decurge sarcina pe ultima sută de metri. Din păcate, nu reușesc să nasc natural, există ceva riscuri considerabile de luat în calcul după cezariana necesară de acum trei ani”, a declarat actrița într-un interviu acordat publicației TV Satelit.

Cabral și Andreea Ibacka au aniversat în luna iunie 10 ani de căsnicie. Cei doi s-au cunoscut în 2007, pe platourile de filmare și de atunci, formează unul dintre cele îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton.

Cei doi mai au împreună o fiică, pe Namiko, iar prezentatorul TV mai are o fată, pe nume Inoke, în vârstă de aproape 19 ani, din căsnicia anterioară.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.