Kiss Music News

Harry Styles a confirmat bănuielile. Care este mesajul ascuns în versurile piesei „Watermelon Sugar”?

Iată despre ce este vorba în piesa „Watermelon Sugar”!

În 2019, Harry Styles lansa albumul „Fine Line”, pe care se află și piesa „Watermelon Sugar”. Cu toate acestea, single-ul a cunoscut succesul abia anul acesta, după ce a apărut și clip-ul și înțelegem de ce.

Între timp, „Watermelon Sugar” a strâns peste 260 de milioane de vizualizări pe Youtube și poate fi numit hit-ul acestei veri. Cu toate acestea, puțini dintre cei care au fredonat-o și au dansat pe acordurile piesei știu care e mesajul secret plasat de artist în versuri.

Harry Styles a risipit misterul în timpul unui concert pe care l-a susținut în Nashville, în acest weekend. „Melodia asta este despre...nici măcar nu contează despre ce este vorba. Este vorba despre dulcețea vieții. Este și despre orgasmul feminin, dar asta e altă poveste. Nu este relevant”, a spus el publicului.

Artistul a făcut această dezvăluire după mai multe luni în care fanii săi au primit semnale contradictorii. De altfel, nici nu este prima dată când a fost întrebat „ce a vrut să spună autorul”.

Într-un interviu acordat lui Zane Lowe în 2019, a fost întrebat de moderator dacă melodia este despre „bucuria împărtășită a plăcerilor orale”. Harry a răspuns zâmbind: „Despre asta este vorba? Nici nu știu”.

De asemenea, anul trecut, în timpul concertului Tiny Desk, el a vorbit despre ce l-a inspirat să scrie această piesă.

„Aveam în cap refrenul ăsta repetitiv, dar și o carte de Richard Brautigan, „In Watermelon Sugar”, pe masă. Și am zis - asta ar suna foarte cool”, a mărturisit acesta.

VIDEO: @UpdateHLD Twitter

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.