Kiss Music News

La mulți ani, Cleopatra Stratan! Edward Sanda, declarație de dragoste emoționantă pentru soția sa

Astăzi, Cleopatra Stratan împlinește 19 ani!

Cleopatra Stratan a împlinit 19 ani, și evident soțul ei i-a fost aproape. Dacă anul trecut, Edward Sanda a suprins-o cu cererea în căsătorie, acum, el a profitat de ocazie să facă o declarație emoționantă.

Aproape de miezlul nopții, el și-a mărturisit iubirea și admirația pentru Cleopatra, printr-o postare pe contul său de Instagram. Artistul i-a transmis câteva cuvinte soției sale în descierea unei fotografii cu ei, în ipostaze tandre.

„Azi e despre tine! Tu! Cea care care mi-a dat inima peste cap din prima zi în care mi-a și furat-o! Acum e doar a ta și mi-a spus că te iubește infinit! Să ai parte de ceea ce-ți doreșți și să atragi doar lucruri și momente frumoase așa ca sufletul tău unic și curat! “Te iubesc” e prea puțin să-ți spun în comparație cu ceea ce simt pentru tine! La mulți ani, #soțiameapeviață!”, a scris Edward.

Cei doi formează un cuplu din februarie, 2020, an în care s-au și logodit. Anul acesta, ei și-au spus „Da” în cadrul unei ceremonii intime cu prietenii și familia, care a avut loc la starea civilă din București, urmată de cununia religioasă la Chinișău.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.