Kiss Music News

Katy Perry și Orlando Bloom, gesturi tandre în văzul tuturor – „Orlando, poți să-mi desfaci corsetul?”

Nu se pot ține departe unul de celălalt!

Katy Perry și Orlando Bloom trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar gesturile tandre sunt la ordinea zilei. Chiar și pe scenă! Cei doi amorezi, au fost recent protagoniștii unui moment adorabil, care a devenit rapid viral.

Artista și tatăl copilului său au participat la gala „Power of Women”, organizată de Variety, unde acesta a susținut un recital. Însă, în timp ce se pregătea să cânte, Katy a avut nevoie de ajutorul partenerului ei.

„Orlando, poți să-mi desfaci corsetul?”, se aude spunând aceasta. În video, se vede cum viitorul soț apare din mulțime și îi sare în ajutor. „Până jos! Acum pot respira”, le explică ea celor din public, în timp ce Orlando îi deschide fermoarul.

Înainte de a coborî de pe scena, actorul de 46 de ani o sărută pe iubita sa pe spate, spre încântarea celor prezenți în sală. La rândul ei, Katy îl numește „eroul meu”.

Katy Perry și Orlando Bloom au devenit părinți în august 2020, când artista a adus pe lume pe micuța Daisy Dove. Actorul mai are un băiețel de 10 ani, pe nume Flynn, din căsnicia cu supermodelul Miranda Kerr.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.