Foarte BUNĂ Dimineața!

Say what?! JUNO și Raluka îi înlocuiesc pe Andrei, Ionuț și Ana la #matinalcusuflet?

Și astăzi la „Foarte BUNĂ dimineața! cu Andrei, Ionuț și Ana” am avut invitați de seamă. JUNO și Raluka au venit în studiul Kiss FM să ne cânte noua lor piesă, „Două inimi”, dar tare ne-a mai plăcut și să vorbim.

Atât de mult încât am depășit și timpul de emisie! Iar dacă matinalii au stat peste program, le-au propus invitațiilor să se trezească ei mâine de la 5 să facă matinalul.

JUNO și Raluka ne-au dezvăluit cum au ajuns să colaboreze, dar ne-au explicat și povestea din spatele controversatelor poze de pe patul de spital. „Este o cameră de spital, improvizată într-un studio. Nu am ocupat niciun pat de nicăieri”, a declarat artista.

Cât despre piesă, aceasta este compusă de JUNO și așa cum fanii au bănuit deja este inspirată din realitate. „Tot timpul scriu din realitate. Nu prea scriu din imaginație. Mai ales când scriu pentru mine”, a mărturisit el.

Deși cei doi se află la prima colaborare, totul a ieșit foarte bine. Atât de bine încât unii au crezut și că formează un cuplu. Cu această ocazie, au pus capăt speculațiilor și ne-au povestit cum s-a întâmplat totul.

„M-a sunat Smiley și mi-a zis „Bă frate, am o piesă foarte tare. Ia ascult-o și vezi cum e”. Și am auzit-o cu vocea lui JUNO și suna foarte bine și am zis: „Bă, e frumoasă piesa asta! Și ce refren frumos! Și ce poveste frumoasă are!” și când mi-a povestit JUNO și cum vrea să fie clipul, am zis: „Hai să-i dăm drumul!”, a spus Raluka.

Tatuează-te alături de JUNO!

Odată cu noua piesă, JUNO a lansat și un giveaway – el și câștigătorul se vor tatua împreună. Intră pe canalul de Youtube al lui JUNO și adăugă în comentarii cele două inimioare din titlu. Simplu, nu?

Iar dacă ai ratat matinalul, urmărește întreg momentul aici!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.