Kiss Music News

„Hello” de pe coperțile revistei Vogue! Cum își pregătește Adele revenirea?

Adele revine în forță cu o nouă siluetă, o nouă piesă și un noul album!

Adele își anunță revenirea în stil mare! Aceasta este vedeta lunii noiembrie aleasă pentru coperta de noiembrie a celebrei reviste Vogue. Şi nu doar într-o ţară, ci în două.

De asemenea, ea a acordat și un interviu, după o lungă pauză, în care vorbeşte despre al patrulea material de studio al ei, „30”, despre divorţ şi revenirea în lumina reflectoarelor.

Pe coperta de noiembrie a ediţiei americane, Adele apare într-o superbă şi impunătoare rochie verde Valentino Haute Couture, iar în cea pentru Marea Britanie are un look foarte fresh şi sexy, cu un decolteu generos pus în valoare de corsetul Dolce & Gabbana.

Prin noile apariții, artista celebrează noua sa viaţă, siluetă și noua sa muzică de-opotrivă. „Acum ştiu ce vreau. Şi mai ales, ştiu ce nu vreau”, a declarat aceasta.

Adele lansează prima piesă din ultimii șase ani

Cântăreaţa britanică a anunţat marţi, printr-un scurt fragment dintr-un videoclip, că va lansa pe 15 octombrie o nouă piesă, intitulată „Easy On Me”. De asemenea, aceasta va fi urmată de cel de-al patrulea său album, iar fanii sunt în delir.

Aceasta a dezvăluit că albumul explică schimbările din viaţa ei şi că este, în definitiv, o scrisoare de dragoste adresată fiului ei, în vârstă de 9 ani acum.

„Fiul meu a avut multe întrebări. Întrebări foarte bune, întrebări inocente, pentru care nu am un răspuns... Am simţit că vreau să îi răspund, prin acest disc, când va avea 20 sau 30 de ani, cine sunt şi de ce am ales de bună voie să îi demontez întreaga viaţă în căutarea propriei mele fericiri. L-am făcut uneori să fie chiar nefericit. Şi asta este o adevărată rană pentru mine pe care nu ştiu dacă o voi putea vindeca vreodată”, a mărturisit artista.

Ea a mai explicat şi ce îşi doreşte de la „30”, faţă de albumele ei anterioare: „Eram beată ca dracu' pe „21”, nu îmi amintesc prea multe, îmi amintesc doar că eram tristă. Pe „25” eram, evident, trează, pentru că eram proaspăt mamă. Eram mult în acord cu ce credeam că ar putea vrea sau nu oamenii. Cu acesta de acum, am luat decizia conştientă de a gândi, poate pentru prima dată în viaţă, „Ce vreau eu?””.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.