Cool Stuff

Ca două picături de apă! Vedete despre care nu știai că au frați gemeni

Chiar dacă nu toți au ales să apară în lumina reflectoarelor, iată cine sunt frații gemeni ai vedetelor!

Seamănă ca două picături de apă? Poate pentru că sunt gemeni! Pe gemenele Olsen, le știe toată lumea, dar punem pariu că despre fratele geamăn al lui Scarlett Johansson sau al lui Remi Malek nu știai.

Chiar dacă nu toți au ales să apară în lumina reflectoarelor, iată cine sunt frații gemeni ai vedetelor!

Hunter și Scarlett Johansson

Hunter a cochetat și el cu lumea divertismentului, dar după scurt timp s-a reprofilat. Acesta a ales să lucreze în politică, și s-a implicat în campania electorală a lui Obama, din 2008.

Michael și Ashton Kutcher

Celebrul Ashton Kutcher are și el un frate geamăn, pe Michael Kutcher. Când avea doar 3 ani, acesta a fost diagnosticat cu paralizie cerebrală și a suferit un transplant de inimă, la vârsta de 13 ani.

În ciuda problemelor de sănătate, fratele lui Ashton Kutcher și-a continuat studiile, iar acum este un important om de afaceri, dar și speaker motivațional pentru persoanele cu dizabilități.

Joel și Benji Madden

În adolescență, cei doi frați au fondat trupa Good Charlotte, de care probabil ați auzit. În prezent, Benji este căsătorit cu actrița Cameron Diaz și îl putem vedea în postura de jurat la The Voice Australia. Și fratele său a rămas în industrie, produce în continuare muzică și este căsătorit cu Nicole Richie.

Sami și Rami Malek

În timp ce cariera lui Rami de la Hollywood este în continuă ascensiune, fratele său geamăn lucrează ca profesor în Los Angeles.

Vin Diesel și Paul Vincent

La asta chiar nu te așteptai! Chiar dacă nu apare alături de el în public și Vin Diesel are un frate geamăn, Paul Vincent, acesta fiind specialist în montajul sunetului.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.