Cool Stuff

Jake Gyllenhaal, despre scenele de amor cu Jennifer Aniston: „A fost o tortură”

Jennifer Aniston a inventat o tehnică pe care o folosește când filmează scene de amor.

În 2002, Jake Gyllenhaal și Jennifer Aniston filmau pentru „The Good Girl”! După lansare, părea că cei doi s-au înțeles chiar foarte bine pe platoul de filmare și nimeni nu ar fi zis că pentru actor a fost ceva „chinuitor”. Dar iată ce s-a întâmplat!

Filmul spune povestea lui Justine, interpretată de Jennifer Aniston, o femeie căsătorită care are o aventură cu un coleg de muncă. Iar potrivit declarațiilor lui, scenele intime i-au creat mari probleme.

Recent, Jake a povestit în cadrul emisiunii „The Howard Stern Show” că pentru el a fost foarte greu să filmeze respectivele secvențe și a vorbit despre dificultățile cu care se confruntă actorii.

„A fost o tortură! Da, a fost. Dar, de asemenea, nu a fost tortură. Adică, pe bune, a fost un mix. (...) În mod ciudat, scenele de dragoste sunt incomode, pentru că sunt poate 30, 50 de oameni care te urmăresc. Asta nu mă aprinde!”, a declarat el, potrivit The Independent.

Însă, Jake a mai avut un motiv pentru care se simțea incomod! Actorul a mărturisit că avea o „pasiune” pentru frumoasa actriță din „Friends”. La acea vreme, Jennifer Aniston era căsătorită de doi ani cu Brad Pitt, iar Jake se iubea cu actrița Kristen Dunst.

„Este ciudat de mecanic. Este un dans, faci coregrafie pentru o cameră. Poți să intri în ea, dar este ca o scenă de luptă”, a mai spus actorul. El a mai povestit că pentru scenele de sex au folosit un mic truc, mai exact „tehnica pernei”, iar ideea i-a aparținut lui Jennifer.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.