Cool Stuff

„Românii au talent” sezonul 12 aduce mari schimbări! Cine sunt noii jurați?

Cine sunt noii jurati de la „Românii au talent”?

Au început filmările „Românii au talent”, sezonul 12. Iar primele surprize vin chiar de la masa juraților! Telespectatorii vor avea parte nu doar de una, ci de de două schimbări în componența juriului.

Andi Moisescu şi Andra, care au fost prezenţi încă din primul sezon, vor avea alți doi colegi foarte îndrăgiți de public.

Este vorba despre Mihai Bobonete și Dragoș Bucur, care îi vor înlocui pe Florin Călinescu și pe Alexandra Dinu. Alături de aceștia, în culise, ne vom întâlni din nou cu Smiley și Pavel Bartoș.

Mihai Bobonete și Dragoș Bucur, în juriu la „Românii au talent!”

Încântat să se alăture echipei celui mai iubit show din România, Mihai Bobonete spune: „Eu plec cu maximă pozitivitate. Mă aștept să mă distrez foarte tare. Asta cu rolul de jurat nu o iau atât de în serios, eu vreau să văd români talentați, să să mă bucur de ce știu ei să facă, pentru că, până la urmă, despre asta e show-ul, despre ceea ce se întâmplă pe scenă, nu despre ce jurizăm noi. Eu doar vă spun să fiți cu ochii pe noi pentru că sezonul ăsta se anunță ceva mai tare celelalte sezoane”.

La rândul sau, Dragoș Bucur speră să-i descopere pe cei mai talentați dintre concurenți. „Eu cred că românii chiar au talent, suflet mare și un simț al umorului foarte dezvoltat, așa că o emisiunea care să caute și să dovedească aceste lucruri este perfectă! E o bucurie pentru mine să fac parte din echipa Românii au talent și să fiu în juriu alături de Andra, Andi și Bobo!”.

Sezonul cu numărul 12 aduce, încă o dată, români dornici să fie pe scenă și să le demonstreze jurațiilor că pot să cucerească publicul.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.