Kiss Music News

Ce au în comun Justin Bieber și Diane Keaton? Noul videoclip al artistului!

Justin Bieber și Diane Keaton, adorabili în videoclipul piesei „Ghost”.

Justin Bieber este plin de surprize! Artistul nu doar că a lansat noua piesă, „Ghost”, dar cea care interpretează rolul bunicii în clip este nimeni alta decât celebra actriță Diane Keaton.

Videoclipul este regizat de Colin Tilley și ne arată cum evoluează relația dintre nepot și bunică, la doi ani ani după ce soțul ei a murit. Justin îi updatează profilul de dating, ies împreună la cocktailuri și la dans și poartă ținute asortate.

Prezența actriței nu este o surpriză și se pare că Justin a ales-o special pentru acest rol, iar ea a fost în extaz. Vedeta a fost extrem de încântată de propunere și de asemenea, și-a arătat admirația pentru artist.

„Visez? Ce onoare să lucrez cu Justin Bieber și cu echipa lui incredibilă”, a scris vedeta din „Something’s Gotta Give” într-o postare pe Instagram.

De asemenea, ea a vorbit și într-un interviu acordat revistei Vogue despre cum s-a întâmplat totul.

„M-a sunat și eu am spus „da, normal.” Plus de asta, cântecul mi se pare minunat”, a declarat actrița. Ea a mai povestit că s-a distrat copios la filmări, în special pentru că nu a trebuit să învețe nicio replică și, plus de asta, este primul videoclip în care apare.

„Toată viața mea am fost actriță și am avut replici și, uneori, le mai uitam, dar treaba asta a fost foarte relaxată. Nimeni nu mi-a spus nimic, iar asta a făcut ca lucrurile să fie și mai distractive”, a mai spus Diane.

În același interviu, Diane a mai dezvăluit că are și o relație foarte bună cu artistul. „Este foarte șarmant. Trebuie să-și țină mâinile în jurul meu când mergeam spre ocean. Dacă simțeam să-i dau o îmbrățișare făceam asta. Mă tot gândeam - săracul de el”, a mai spus aceasta, deși cu siguranță Justin s-a bucurat din plin de prezența celebrei actrițe.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.