Cool Stuff

Kim Kardashian, show total la SNL! Kanye West, Kourtney sau mama sa, printre țintele glumelor ei

Momentele cu Kim Kardashian la Saturday Night Live pe care nu trebuie să le ratezi!

Păreile despre Kim Kardashian sunt împărțite – ori o iubești, ori o urăști. Însă, cu cea mai recentă apariție a sa la Saturday Night Live, s-ar putea să mai câștige câțiva admiratori.

Plină de energie şi înarmată cu glume, Kim a ţinut un discurs spumos în deschiderea emisiunii pe care a moderat-o. Cu multă autoironie a vorbit despre divorțul de Kanye West, dar nici ceilalți membrii ai familiei nu au scăpat de roast-ul vedetei.

„Nu am mai mers la premiera unui film de foarte mult timp. De fapt, am avut doar un film lansat şi nimeni nu mi-a spus măcar că va avea o premieră. Mama trebuie să fi uitat de asta”, a spus Kim în deschidere.

Divorțul de Kanye West, ținta ironiilor

Mai în glumă, mai în serios, aceasta a vorbit şi despre motivul divorțului de fostul soț. Și subtil, l-a atacat și pe iubitul mamei sale.

„Este cel mai bogat bărbat de culoare din America, un adevărat geniu talentat care mi-a dăruit patru copii minunaţi. Când am divorţat de el, trebuie să ştiţi că a fost din cauza unui singur lucru: personalitatea sa”, a spus ea despre Kanye, care o privea din public.

„Un lucru de care sunt chiar mândră este că nimeni nu mă poate numi un vânător de avere. Sincer, nici nu ştiu cum devii unul. De aceea, l-am întrebat pe iubitul mamei mele, Cory”, a mai adăugat Kim Kardashian.

Nici surorile ei nu au scăpat!

Seara a continuat cu câteva alte câteva momente care au făcut deliciul publicului. Evident, Khloe, Kourtney, dar și mama ei i-au fost alături și au ajutat-o să transforme show-ul într-un real succes.

„O dau în judecată pe Kylie pentru că nu a născut încă. Avem un întreg plan de marketing pus la punct și ne face să pierdem bani”, spune Kris în fața judecătoarei Kim. Iar pe Kendall o dă în judecată pentru că „nu are nicio dramă și asta afectează brand-ul”.

De asemenea, ea a parodiat și relația dintre Kourtney și Travis Barker, într-un moment care a stârnit hohote de râs. „Travis, puiule, trebuie să-mi fac show-ul”, spune Kim în rolul surorii ei, giugiulindu-se cu Travis. „Nu mă pot abține, Onorată Instanță”, spune Travis, interpretat de actorul Mikey Day.

Lenjerie Skims pentru câini?!

Kim Kardashian a făcut haz până și de propriul brand de lenjerie „Skims”. Cum? Făcând reclamă la o nouă linie de produce pentru… câini.

„Sunt Kim Kardashian West. Sunt mamă, milionară, studentă la Drept și miliardară”. Sunt de asemenea creatoarea produselor modelatoare Skims. Skims oferă confort și suport pentru milioane de femei în toate formele și mărimile. Dar suntem abia la început! Vă prezint noile produse modelatoare Skims pentru câini grăsuți”, spune ea la începutul momentului.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.