Cool Stuff

HoYeon Jung îți spune ceva? Actrița din „Squid Game”, succes nebun pe Instagram

Click aici dacă și tu căutai contul de Instagram al actriței din „Squid Game”.

Dacă numele HoYeon Jung nu îți sună cunoscut, e ok. De fapt, până de curând, multora dintre noi nu ne suna deloc cunoscut. Dar odată cu rolul din „Squid Game”, viața ei a luat o altă întorsătură.

Popularitatea aceteia a crescut atât de mult încât acum a devenit cea mai populară actriță sud-coreeană de pe Instagram. În doar trei săptămâni, contul actriței de 27 de ani a crescut cu peste 15 milioane de urmăritori.

„La început, am fost foarte surprinsă când verificam în timp real. Deschideam aplicația și cifrele o luau în sus, iar când o deschideam iar, continuau să urce. Faptul că atât de mulți oameni, din întreaga lume, sunt interesați de mine mă face să mă simt foarte bine”, a mărturisit ea într-un interviu pentru publicația Herald Pop.

Cine este de fapt HoYeon Jung?

Tânara a debutat ca model la vârsta de 16 ani și este obișnuită cu lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, „Squid Game” este prima sa apariție în film și televiziune și este deja extrem de apreciată pentru felul în care joacă.

În 2013, ea a participat la show-ul Next Top Model Coreea de Sud, reușind să se claseze pe locul doi. Este ambasador al brandului Louis Vuitton și parte din cea mai recentă campanie publicitară a brandului Adidas.

Iar în ceea ce privește studiile, HoYeon Jung a absolvit Universitatea Femeilor Dongduk, o școală superioară privată din Seul.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.