Cool Stuff

Cine-i cel mai tare Willy Wonka? Prima imagine cu Timothée Chalamet în rolul celebrului personaj

Timothée Chalamet îl va interpretat pe Willy Wonka în prequel-ul „Charlie and the Chocolate Factory”.

Cât timp încă așteptam lansarea filmului „Dune”, Timothée Chalamet ne-a mai făcut o surpriză. Actorul tocmai a dezvăluit prima imagine cu el în rolul legendarului Willy Wonka.

Timothée a postat pe contul său de Instagram o poză în care apare costumat în sacoul clasic, eșarfa colorată și faimoasa palarie specifică personajului. El intră în rolul lui Willy Wonka, în prequel-ul peliculei „Charlie and the Chocolate Factory”, iar criticii deja consideră că acesta va duce cu succes mai departe povestea.

„suspansul este teribil, sper că va ține...”, a scris actorul în descriere.

Potrivit primelor informații, povestea se va centra pe tânărul Wonka și toate aventurile sale, înainte să-și deschidă fabrica de ciocolată. Mai mult, filmul va avea și elemente de musical, așa că vom putea vedea cât de talentat este Timothée și la dans sau la cântat.

Filmul este o adaptare după romanul lui Roald Dahl și va fi regizat de Paul King, cunoscut și pentru filmele din seria „Paddington”. Distribuția cuprinde și alte nume mari precum Rowan Atkinson, Keegan-Michael Key, Sally Hawkins, Olivia Colman și Matt Lucas.

Însă, și pentru acest film mai avem de așteptat pentru că premiera este programată abia pe 17 martie 2023. În ecranizările anterioare, Willy Wonka a mai fost interpretat de Gene Wilder și Johnny Depp.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.