Kiss Music News

Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-ar fi despărțit. Cu cine a plecat artista în vacanță?

Georgee Burcea, mărul discordiei în relația Andreei Bălan cu Tiberiu Argint?

Andreea Bălan ne mărturisea de curând că se simte împlinită pe toate planurile, însă cele mai recente vești nu susțin acest lucru. Potrivit unor publicații mondene, relația artistei cu Tiberiu Argint ar fi ajuns la final.

Se pare că despărțirea a avut loc chiar în urmă cu câteva săptămâni pe fondul unor neînțelegeri. Mărul discordiei? Faptul că sora lui Tiberiu, Sonia Argint, i-ar fi luat un interviu lui George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan.

Mai mult, gurile rele spun că la destrămarea relației ar fi contribuit și modul în care Tiberiu Argint se comporta cu cele două fetițe ale artistei. Iar un alt indiciu vine din social media! Atât Andreea, cât și iubitul ei au șters toate pozele în care apăreau împreună.

Andreea Bălan, vacanță exotică alături de fiicele ei

Deși până la acest moment niciunul dintre ei nu a comentat informațiile, Andreea Bălan a plecat departe de scandal. Împreună cu cele două fetițe ale sale și mama ei, artista se află de câteva zile la un resort de lux în apropiere de Egipt.

Aceasta a continuat să împărtășească cu fanii imagini din escapada sa și pare că se bucură din plin de timpul petrecut alături de familie.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.