Cool Stuff

Trebuie să vorbim despre Tom Cruise! Ce s-a întâmplat cu fața actorului?

Să fie vina operațiilor estetice sau o reacție alergică?

În weekend, actorul Tom Cruise a participat la un meci de baseball. În trecut, asta ar fi însemnat o mulțime de fani care îl asaltau, dar de data aceasta e posibil să nu-l fi recunoscut.

Vedeta francizei „Mission Impossible” a stat în public, alături de fiul său, Conor și s-a bucurat de spectacol. Însă un alt detaliu le-a atras atenția celor din jur.

Chipul actorului este de nerecunoscut, făcându-i pe mulți să se întrebe dacă nu cumva a suferit vreo intervenție estetică nereușită. Ulterior, pe Internet au apărut mai multe clipuri și imagini cu acesta, iar fața lui este mult mai umflată decât în mod normal.

„Tom Cruise, ce ai făcut cu fața ta superbă? Am fost atât de dezamăgit când te-am văzut în tribune”, a scris un fan pe Twitter. După ce s-a discutat mult pe baza intervențiilor sale estetice, au apărut și teoriile conform cărora actorul ar fi avut o reacție alergică.

Imaginile cu Tom Cruise de la meciul de baseball încă fac înconjurul internetului și au stârnit multe controverse. „Ce-i cu pomeții de babuin umflat?”, „Tom și-a făcut ceva la față sau s-a îngrășat puțin, dar este tot Tom al nostru”, sunt alte comentarii ale internauților.

VIDEO: @TCNews62 Twitter

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.