Hot On Kiss

Seria „Acoustic Sessions” revine în forță cu Holy Molly și o interpretare sensibilă a piesei „C'est La Vie”

Seria „Acoustic Sessions” debutează săptămâna aceasta cu Holy Molly și cu piesa „C'est La Vie.

Stai cu ochii pe canalul de YouTube Kiss FM România și urmărește „Acoustic Sessions” – o serie realizată împreună cu Global Records. În fiecare săptămână îți aducem un nou artist și o interpretare acustică de excepție, pentru cele mai frumoase piese!

Seria „Acoustic Sessions” revine în forță săptămâna aceasta cu Holy Molly și cu piesa „C'est La Vie”. 

Single-ul, realizat în colaborare cu duo-ul italian Shanguy spune povestea unei relații de iubire trăite intens, a solidarității feminine, iar varianta LIVE arată o altă parte a artistei.

„Varianta acustica a piesei "C'est La Vie" este filmata intr-un loc extrem de drag si personal. Poate si pentru ca aceasta piesa este o pagina din viata mea si am simtit sa o cant si altfel. Daca pentru videoclip am ales sa expunem varianta cinematica si comerciala a piesei, pentru varianta acustica am simtit sa eliberez emotii, sa interpretez piesa intr-un alt mood, sa las sa se vada si partea sensibila, artistica, abstracta, ranita si ascunsa. Iar ce loc putea fi mai bun si ofertant decat acasa? Pe lacul cu care am crescut, pe pontonul unde am vazut sute de apusuri, langa barca cu care mergeam la pescuit si cu mama in cabana de pe mal? Totul s-a intamplat natural si intr-un cadru feeric. Este poate prima data cand arat o parte atat de personala din mine, asa ca here it is. Enjoy, my wonderful people!”, a declarat artista.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.