Cool Stuff

Schimbare de plan! Unde o vor boteza Harry şi Meghan pe micuța Lilibet Diana?

Oare își va mai cunoaște Regina Elisabeta strănepoata?

Se pare ca Ducii de Sussex au renuțat la planul îndrăzneţ de a o creştina pe micuța Lilibet Diana în Marea Britanie, la Palatul Windsor. Mezina familiei a venit pe lume pe 4 iunie, dar nu a fost creștinată nici până acum.

Gurile rele susțin că Harry şi Meghan ar fi așteptat momentul potrivit pentru a organiza marele eveniment la Windsor, în faţa Reginei Elisabeta. Toate acestea în speranța de a reconcilia relația cu Casa Regală.

Totuși, având în vedere contextual actual, planul lor devine din ce în ce mai greu de pus în practică. Mai mult, surse regale spun că cei doi ar putea opta, pentru creştinarea fetiţei la o biserică episcopală din State.

„Nu va exista un botez în Marea Britanie. Nu se va întâmpla asta”, au declarat pentru The Telegraph, surse apropiate palatului britanic. În schimb, fratele mai mare al micuţei Lilibet, Archie, a fost botezat în 2019, la Capela St. George din Windsor, acesta venind pe lume în perioada în care Ducii de Sussex era încă membri activi ai familiei regale.

De asemenea, creștinarea lui Lilibet în SUA ar putea să însemna că Regina Elisabeta nu-şi va cunoaşte niciodată strănepoata, care poartă numele ei de alint din copilărie.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.