Cool Stuff

Nimic nu-l oprește! După succesul „The Father”, Anthony Hopkins va juca în „The Son”

Anthony Hopkins și regizorul francez, Florian Zeller colaborează pentru un nou proiect.

După succesul înregistrat de filmul „The Father”, Anthony Hopkins și regizorul francez, Florian Zeller, vor colabora din nou pentru un lungmetraj numit „The Son”.

Vestea a fost dată chiar de Florian Zeller și s-ar putea să ne bucurăm de noul film chiar mai devreme decât ne-am aștepta. Regizorul a postat un mesaj pe Instagram în care a anunţat că filmările pentru „The Son” s-au încheiat deja şi a dezvăluit că Anthony Hopkins face parte și din acest proiect.

Pe lângă îndrăgitul actor, laureat cu Oscar pentru rolul jucat în „The Father”, din distribuția noului film fac parte și Hugh Jackman, Laura Dern, Vanessa Kirby și Zen McGrath.

La fel ca drama „The Father”, și noua producție este o adaptare pentru marele ecran a uneia dintre piesele de teatru ale lui Florian Zeller.

Când a anunţat noul proiect în aprilie, el a subliniat că „The Son” este o poveste „profund umană”, exprimându-şi speranţa ca publicul va empatiza cu această familie disfuncţională. „Atât Hugh cât şi Laura transmit o mare căldură sufletească, compasiune şi vulnerabilitate şi invită publicul să rezoneze cu ei în orice moment”, spunea cineastul francez.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.