Kiss Music News

Jessie J, detalii despre despărțirea de Channing Tatum în viitorul ei album. Ce a declarat artista?

Jessie J va lansa un nou album și abia așteptăm vedem ce surprize ne pregătește!

Jessie J nu renunță la muzică și mai mult, pregătește un nou album. Dar asta nu e tot! Artista a dezvăluit că vom afla ceva picanterii și despre relația cu fostul ei iubit, Channing Tatum de pe noul material.

Cei doi au avut o relație cu multe despărțiri și împăcări din 2018 până în 2020, iar fanii au rămas cu anumite curiozități după despărțirea lor. De la începutul acestui an, ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu dansatorul Max Pham Nguyen, dar pe măsură ce lucrează la următorul ei album, retrăiește momentele prin care a trecut.

Aflată la New York, unde lucrează la noile piese, Jessie a spus: „Prima piesă este despre a fi într-o relație cu cineva care o tot respinge. Știi, când treci printr-o despărțire și cineva spune: „OK, pa”. Una dintre melodiile mele preferate este despre a merge până la capăt și a-ți pierde mințile”.

Jessie J, urmărită de succesul primului ei album

Anul acesta, artista a aniversat 10 ani de la lansarea albumului ei de debut, „Who You Are” și a marcat momentul printr-o serie de postări pe contul de Instagram. Fanii s-au bucurat să o revadă în unele dintre look-urile ei de la acea vreme și ea pare că s-a distrat din plin.

Jessie J a lansat în luna iunie primul single de pe viitorul material dicografic și deși are în continuare succes, nu a mai atins performanțele primului ei album. Și nu se ferește să recunoască asta! „Mă simt ca și cum tot ce încerc să fac este să-mi depășesc cel mai bun moment. Încă încerc să depășesc succesul primului meu album și să fiu în ton cu vremurile”, a spus ea.

„Întreaga industrie este atât de diferită acum. Simt că fiecare artist are acel moment sau acea melodie pentru care este recunoscut și simt că încă încerc să bat primul meu album”, a mai adăugat artista.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.