Kiss Music News

Câtă emoție! AMI a lansat „Fluturi”, o piesă despre puterea prezentului

AMI revine cu un nou single, parte din cel mai recent album al ei, „Enigma”.

AMI revine cu un nou single, parte din cel mai recent album al ei, „Enigma", care cu siguranță vă va cuceri. „Fluturi” este o piesă sensibilă, care vorbește despre puterea prezentului și bucuria de a trăi.

Compusă de către Alex Pelin și produsă de către Adi Colceru, piesa se bucură și de un videoclip special. Imaginile ne prezintă imaginea artistei trecând prin toate etapele evoluției sale, cu un final măreț, unde aripile reușesc să îi ofere curajul și determinarea pentru a continua acest drum.

„Piesa „Fluturi” este despre „aici și acum”. Despre bucuria de a fi pur și simplu. Așa cum ne învață fluturii să apreciem viața atât cât este ea, pentru că timpul are doar un singur sens, și anume cel pe care i-l dăm noi. În timp am învățat și eu cum să-mi păzesc aripile și cum să mă bucur de călătoria mea, de zborul meu, cum să-i dau viață, culoare, frumusețe, iubire și blândețe. „Fluturi” e zborul meu lin către libertate și memento-ul că nu există timp, ci doar momente! Vă iau și pe voi cu mine-n zbor!”, ne transmite AMI.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.