Cool Stuff

Nu mai avem răbdare! A apărut primul trailer pentru ultima parte din „La Casa de Papel”

Volumul 2 din sezonul 5 „La Casa de Papel” apare pe Netflix pe 3 decembrie.

E greu de acceptat, dar mai e foarte puțin până când „La Casa de Papel” ajunge la final. Știm deja că partea a doua a ultimului sezon apare pe 3 decembrie, iar acum avem și primele imagini!

Netflix a lansat primul trailer pentru una dintre cele mai de succes producții ale sale, și nu mai avem răbdare!

„În ultimele ore, am pierdut niște oameni foarte importanți și nu voi mai lăsă pe nimeni să moară din pricina acestui jaf”, ne asigură El Profesor. Tokyo este moartă și inamicul, rănit, dar mai periculos ca niciodată, se află încă în Banca Spaniei.

Ce știm până acum despre ultima parte a serialului?

Potrivit declarațiilor creatorului serialului, Alex Pina, a doua parte se va concentra mai mult asupra emoţiilor personajelor principale. Prin urmare, va fi „o călătorie pe harta lor sentimentală, care ne va conecta direct cu despărţirea de ele”, a explicat acesta.

„Se apropie finalul celui mai mare jaf din istorie, care a început ca un furt şi care, acum, se va transforma într-un război”, au adăugat și reprezentanţii platformei Netflix.

Unde ne-a lăsat prima parte a sezonului 5 din „La Casa de Papel”?

La finalul primei părți a ultimului sezon, fanii serialului au avut parte de un șoc! Ultimul episod din cele 5 o arată pe Tokyo ciuruită de gloanțe și mulți s-au întrebat dacă chiar acesta este sfârșitul ei.

Din păcate, aflăm că răspunsul este: Da, Tokio a murit. Dar așa cum am văzut până acum, este posibil ca ea să mai revină prin amintirile celorlalte personaje.

Ceilalți membri ai bandei sunt încă blocați în Banca Spaniei, fără prea multe posibilități de evadare, așa că ne punem, din nou, toată speranța în El Profesor.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.